Monica Tatoiu, diagnostic crunt din partea medicilor! Au anunţat-o că are cancer: „Fiecare zi e importantă în astfel de cazuri”

22 04. 2024, 09:00

Monica Tatoiu a vorbit recent despre cea mai grea perioadă prin care a trecut în urmă cu ceva timp. Se pare că în urma unor investigaţii, medicii au anunţat-o pe femeia de afaceri că are cancer.

În urmă cu două luni, Monica Tatoiu a ajuns pe masa de operaţie din cauza unor probleme la genunchi. Femeia de afaceri a suferit o intervenţie chirurgicală, iar o bună perioadă a urmat un tratament strict din partea medicilor.

Monica Tatoiu, diagnostic crunt din partea medicilor

Într-un interviu oferit recent, Monica Tatoiu a recunoscut că se teme să își mai facă analize medicale, spunând că, la vârsta pe care o are, este posibil ca medicii să îi descopere câte o nouă afecțiune. Mai mult, vedeta şi-a adus aminte de momentul în care doctorii, în urma unor investigaţii i-au spus că are cancer. Din fericire, cadrele medicale şi-au dat seama că este vorba despre o eroare. Concret, aceştia au încurcat analizele Monicăi Tatoiu cu ale altei paciente.

„Trebuie să merg să-mi fac toate analizele, dar mi-e groază. La vârsta asta îți mai găsește câte ceva și nu vreau să mai știu. Acum ceva timp am făcut o mamografie și au încurcat-o cu a altei femei bolnave. Am fost anunțată că am cancer la sân. Dar eu nu am probleme, nu mi-e frică de moarte. Am mai făcut una, nu aveam nimic. Apoi m-au sunat de la spital că le-au încurcat. Problema a fost cu acea femeie care avea cancer și i-a ieșit că e sănătoasă.

Fiecare zi e importantă în astfel de cazuri”, a povestit Monica Tatoiu, pentru Cancan.ro.

Monica Tatoiu şi-a pregătit testamentul!

Monica Tatoiu şi-a pregătit deja testamentul! Mai mult, femeia de afaceri și-a dezvăluit ultima dorință în cadrul emisiunii TV „40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D. Discuția lor a pornit de la o veche declarație de-ale sale. În trecut, Monica Tatoiu a fost pro-eutanasiere câini, motiv pentru care a atras antipatia iubitorilor de animale.

Se pare că femeia de afaceri vrea să fie incinerată după ce va părăsi această lume. Chiar dacă este creștin-ortodoxă și crede în Dumnezeu, alege incinerarea în locul înhumării.

„Eu susțin orice și inclusiv împușcarea urșilor. Iubesc animalele, dar iubesc mai mult oamenii, traiul civilizat al oamenilor. Dacă ar fi după mine, aș aduce și 20 de pisici în casă, dar nu este normal. Trebuie rezolvată această problemă. Eu iubesc pisicile, am 5 în casă și 4 pe stradă, dar dacă lași, trebuie să iei măsuri.

Trebuie să fii pragmatic. Este mai groaznic să se sfâșie între ei și să moară de foame decât eutanasierea. Și cu oamenii la fel, eu sunt pentru eutanasiere. Chiar dacă cred în Dumnezeu, să mă ardă când mor că suntem prea multe cadavre pe pământul ăsta.

Trebuie să fim pragmatici, atâta tot. Am cinci pisici, nu mai știu ce să fac cu ele. Acum am luat una de pe stradă și toată casa e plină de pipi de pisică. Sunt și eu nebună. Deci nu, milă, milă, dar trebuie să fim pragmatici”, a zis ea.

 

 

Sursă foto: social media